Noutățile companiei

Acasă / Știri / Noutățile companiei / Shanghai Adsale Exhibition Beimete Machinery prezintă șuruburi de înaltă calitate

Știri HC Plastics Network: Zhejiang Beimeite Machinery Co., Ltd. este specializată în producția de serii de șuruburi, produsele cu cartuș de topire sunt utilizate pe scară largă în mașini de turnat prin injecție interne și importate de 30-40000 de grame, extruder cu un singur șurub de 15-250 mm, con de 30-130 mm , extruder paralel cu două șuruburi și diverse mașini de cauciuc, războaie chimice, mașini pentru alimente umflate și așa mai departe. Folosind oțel de înaltă calitate 38CrMoALA, produsul prin călire, calitativ, nitrurare, măcinare fină, lustruire și alte procese de fabricație Seiko, se referă strict la sistemul internațional de control al calității ISO9002, produsele îndeplinesc standardele internaționale. În același timp, butoaiele șuruburilor din aliaj GII113 pe bază de nichel (oțel nou 3#) pot fi produse și prin aliaje de sudare prin pulverizare (bimetale PTA). Pe lângă sprijinirea fabricilor de mașini complete din țară și străinătate, compania se angajează, de asemenea, scrisori sporadice ale clienților pentru a eșantiona afacerea de procesare. Și poate ajuta la cartografiere, proiectare. Compania dedicată să ofere clienților , a salutat noile și vechii clienți vizitați ancheta. Misiunea companiei: Orientată spre sinceritate, stabilire a calității, pionierat și urmărirea excelenței. (Numărul standului W3Q01)
Produse expozante:
Șurub de butoi
Accesorii extruder mașină de turnat prin injecție - șurub cilindric. Utilizat pe scară largă în mașinile de turnat prin injecție de 30-400000g interne și importate, extruder cu un singur șurub de 15-250 mm, extruder conic de 30-130 mm, extruder cu două șuruburi paralele și diverse mașini de cauciuc, războaie chimice, mașini pentru alimente umflate etc. Folosind oțel de înaltă calitate 38CrMoALA, produsul este fabricat prin călire și revenire, calitative, nitrurare, șlefuire fină, lustruire și alte procese. Urmează cu strictețe sistemul internațional de control al calității ISO9002.